Navedena pravila i uslovi koji su ovde navedeni važe za sve posetioce i korisnike Quilidreta prodavnice (www.quilidreta.com) i internet sajta na navedenoj adresi.
Korišćenjem sajta saglasni ste i prihvatate navedena pravila i uslove korišćenja koji mogu biti ažurirani bez prethodne najave i obaveštenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pogledate.

Sadržaj internet sajta i autorska prava
Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.
Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili izgled proizvoda sa vašim potrebama, u smislu veličina, dimenzija i sl.

Administratori Quilidreta prodavince (www.quilidreta.com) konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanju tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu.

Zbog velikog broja artikala je nemoguće konstanto pratiti lager tako da morate da budete svesni da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, pa neophodno određeno vreme za izradu.

Ogarničena odgovornost
Internet sajt i udruženje koje posluje na sajtu ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom udruženja. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, troškove poslovnih prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

Dostupnost internet sajta
Quilidreta prodavnica (www.quilidreta.com) zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da  prodavnica Quilidreta (www.quilidreta.com) nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.

Ako imate dodatna pitanja o našim uslovima korišćenja molimo Vas da nas kontaktirate putem elektronske pošte na info@quilidreta.com.

Podaci o trgovcu:
Pun naziv pravnog subjekta: Udruženje za edukaciju dece “Cvrčak i mrav”
Skraćeno poslovno ime: Udruženje “Cvrčak i mrav”
Poštanska adresa: Rajka od Rasine br. 11, 11000 Beograd
Delatnos i šifra delatnosti:
Matični broj: 28129572
Poreski broj (PIB): 108338136
Web adressa: www.quilidreta.com
Kontakt telefon: 011/35-43-027
Kontakt email: info@quilidreta.com